Laatste nieuws
Feestelijke opening waterveld 29 oktober 2016
20-10-2016  | 

Beste leden van DHC,
 
Iedereen heeft weken lang alle vorderingen rond de aanleg van het waterveld op de voet gevolgd en nu is het dan zover! Zaterdag 29 oktober 2016 geeft Stichting Kunstgras Doetinchem ons het veld officieel in gebruik. Dit bijzondere moment willen we graag met alle leden, ouders, broertjes, zusjes en andere genodigden vieren.

Samen met de stichting heeft DHC hiervoor een bijzondere dag georganiseerd en speciale tenten op het DHC-terrein gezet waar de hele dag door bij verschillende standjes lekker gegeten en gedronken kan worden. Deze dag is tevens de start van de hoofdcompetitie met wedstrijden tot 17:00 uur.

Ook na 17:00 uur is er een programma in elkaar gezet voor iedereen, jong en oud. O.a. een demonstratiewedstrijd met daarna de ludieke opening in het teken van ons motto; "DHC bouwt aan de toekomst!”. We hopen met jullie een super gezellige dag te beleven waar we nog lang naar terug kunnen kijken.


 Grand Opening.
  

17.00 uur:  Iedereen is van harte welkom bij DHC voor de entree van de ‘Grand Opening’.


Vanaf 17.00 uur kun je alleen nog maar met consumptiebonnen betalen. Verkrijgbaar aan de bar. (1 bon € 1.50 en 10 bonnen € 15.00).
 
17.00 uur: de frietkraam is open. Met de consumptiekaart kan iedereen daar een frietje en een snack halen. Bij de binnen- en buitenbar* kan een flesje frisdrank gehaald worden .
Villa Ruimzicht bakt speciale, lekkere hamburgers die je voor 1 consumptiebon kan kopen.
 
17.30 uur: Oude bekenden van DHC spelen tegen Heren 1 een demo-wedstrijd op het nieuwe waterveld. 
 
17.45 uur: Ontvangst van de VIPS door DHC
VIPS zijn gasten die speciaal zijn uitgenodigd omdat zij DHC steunen. Tevens zetten een aantal nieuwe sponsoren hun handtekening onder een nieuw contract. 
 
18.30 uur: Grand Opening van het waterveld.
 
19:00 – 23:00 uur Feest
 
Auping Plaza Doetinchem verzorgt een leuk doelschietspel waar je leuke prijzen kunt winnen wanneer je de hockeybal door de daarvoor bestemde gaten weet te schieten, een uitdaging! Je kunt je daarvoor inschrijven tijdens deze dag.
 
* Tussen 18.20 en 19.00 uur zijn de binnen- en buitenbar gesloten, zodat iedereen de Grand Opening mee kan maken.
 
We wensen iedereen heel veel plezier bij de Grand Opening van het waterveld bij DHC!
 


terug naar vorige scherm
Agenda
18-8  WV MD1
18-8  WV MB1 / MC1 Trainin
18-8  WV MB1 / MC1 Trainin
25-8  WV MD1
1-9  WV MC1
Hele agenda

Lid worden
Special Hockey
Sponsor en adverteerders