Laatste nieuws
Klanderman bouwt ons clubhuis
5-1-2017  | 
De bouw van ons nieuwe clubhuis is gegund aan de firma Klanderman. Het bouwbedrijf uit Varsseveld kwam bij de aanbesteding als beste partij uit de bus. 

De bouwcommissie van DHC en de aannemer gaan snel om de tafel om de bouw vorm te geven en de wensen van de club te integreren in het bouwplan. Verwachte opleverdatum van het nieuwe onderkomen is voor de bouwvak van 24 juli 2017.

In de komende tijd zullen we u via de verschillende communicatiekanalen binnen de vereniging op de hoogte houden van het bouwproces en op deze plek tevens oproepen plaatsen, mochten we hulp nodig hebben. Dus, houdt dus de website en facebook in de gaten.

Hulp gevraagd

Wij zijn overigens nog op zoek naar mensen die mee willen werken en denken in dit hele proces. Ook zijn wij ge├»nteresseerd in partijen die iets kunnen betekenen bij de afbouw van ons nieuwe clubhuis. Heeft u een bedrijf dat hierin een rol zou kunnen spelen, of kent u bedrijven, mensen die een helpende hand zouden willen toesteken, meldt u zich dan bij [email protected]


terug naar vorige scherm
Agenda
8-6  voorbereiding Specia
9-6  Special Olympics
12-6  Algemene Ledenvergad
16-6  Jongste Jeugd Slotda
16-6  Slot BBQ
19-6  Inleveren sponsorkle
20-6  Inleveren sponsorkle
Hele agenda

Lid worden
Special Hockey
Special Olympics
Sponsor en adverteerders