Laatste nieuws
Trots Dames 1 verovert kostbaar punt
8-10-2017  | 

 

Vorige week moesten we zelf naar Apeliotes, maar vandaag kwam deze Nijmeegse club bij ons. 

 

We weten niet waarom, maar ons team heeft iets aparts. Pas wanneer de druk erachter komt, gaan we feller en beter spelen, daarvoor is het wat terughoudend en hier en daar wat slordig. Dat was vorige week zo, maar deze week ook. 

 

In de rust stond het 0-1 voor Apeliotes. Terwijl we wat uitrustten, luisterden we naar het commentaar en de verbeterpunten van coach Ewald. Met een opgeheven hoofd gingen we de tweede helft van de wedstrijd in. 

 

Helaas werd al snel het 2e doelpunt tegen gemaakt, en vervolgens het derde. De 55e minuut in de tweede helft met een achterstand van 0-3, maar we gaven de moed niet op. En met succes! Iedereen gaf een tandje bij en we werden feller, sneller en beter. 

Uit een strafcorner kwam dan eindelijk ons eerste doelpunt, gescoord door Laëlle. Kort daarna werd er opnieuw door ons gescoord, dit keer door Liz. Met deze prestatie waren we al dik tevreden, maar in de laatste 5 minuten scoorden we nóg een keer, Lynn was de doelpunt maker. 

Met een eindstand van 3-3 zijn we super tevreden, we hebben hier als team hard voor gestreden. We mogen trots zijn op deze uitslag. 

 

Volgende week komt Nijmegen bij ons langs en spelen we om 12.45 uur op het waterveld. Komt u ons ook aanmoedigen zodat de 3 punten in Doetinchem blijven? Na afloop van onze wedstrijd kunt u gezellig blijven hangen en kijken naar de wedstrijd van ons Heren 1. Tot dan!


terug naar vorige scherm
Agenda
17-8  WV MA1
18-8  WV MD1
18-8  WV MB1 / MC1 Trainin
18-8  WV MB1 / MC1 Trainin
19-8  WV D1
19-8  WV D1
19-8  WV D1
Hele agenda

Lid worden
Special Hockey
Sponsor en adverteerders