Laatste nieuws
Een nieuw logo en clubtenue voor DHC
22-4-2018  | 

Tijdens de ingelaste ALV op donderdag 19 april 2018 hebben de leden van DHC het nieuwe tenue voor de club gekozen. Hieronder lees je meer informatie.


Aanleiding

De aanleiding voor het nieuwe logo en tenue is de vernieuwing die binnen DHC gaande is. Na een nieuw waterveld en clubhuis, past het huidige tenue niet meer in het beeld dat DHC wil uitstralen. Ook zijn de spelers in het huidige tenue niet goed zichtbaar op het nieuwe groene waterveld.

Kleuren

Het nieuwe clubtenue is in de basis donkerblauw met gele en witte accenten. Deze kleuren zijn afgeleid van de kleuren in het wapen van de gemeente Doetinchem.

Leverancier
Het nieuwe tenue wordt geproduceerd door Reece. Reece levert een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het nieuwe tenue heeft dezelfde kwaliteit en pasvorm als het huidige tenue. Daarnaast kan Reec het tenue gegarandeerd de komende jaren leveren en biedt zij zowel voordelen voor de club als voor de leden.

 

Prijs

Om alle leden tegemoet te komen in de aanschaf, is er eenkortingsperiode waarin het complete tenue voor 65,00 euro (voor zowel voor junioren als senioren) wordt aangeboden. Deze kortingsperiode loopt van ongeveer half augustus tot half september. Daarna kost het tenue tussen de 87,00 – 95,00 euro, excl. 10% korting. Leden die minder te besteden hebben, kunnen contact opnemen met de penningmeester.

 

Verkrijgbaarheid

Het nieuwe tenue is exclusief verkrijgbaar bij Claus en de te openen webshop op www.dhcnieuws.nl.


Ingangsdatum

Er wordt vanaf het seizoen 2018-2019 in het nieuwe tenue gespeeld. Dit is tevens de start van het jubileumjaar voor het 80-jarig bestaan van DHC.


 Bijlage: logo dhc.jpg

terug naar vorige scherm
Agenda
17-8  WV MA1
18-8  WV MD1
18-8  WV MB1 / MC1 Trainin
18-8  WV MB1 / MC1 Trainin
19-8  WV D1
19-8  WV D1
19-8  WV D1
Hele agenda

Lid worden
Special Hockey
Sponsor en adverteerders