Over DHC 

Welkom op de website van de meer dan 75 jarige Doetinchemse hockeyclub. Een mooie club met veel enthousiaste en betrokken vrijwilligers, ouders, leden, sponsoren die er voor zorgen dat de club een fijne plek is om naar toe te gaan. Een club waar iedereen welkom is! Waar sportiviteit en respect belangrijke kernwaarden zijn. Wij willen dat onze leden deze kernwaarden in de wedstrijden uitdragen. Met trots kijken we wekelijks naar de dynamiek op de club en de sportieve strijd op de velden. Wij wensen u veel sportiviteit en respect toe op de Doetinchemse hockeyclub.

Het bestuur van de Doetinchemse hockeyclub


De Doetinchemse hockeyclub is 1 september 1938 opgericht en is de enige hockeyclub in Doetinchem. De club telt op dit moment bijna 700 actieve leden. Vorig jaar stond in het teken van het 75-jarig jubileum dat met tal van activiteiten werd gevierd.

Alle niveaus
DHC biedt hockey op alle niveaus; van jong tot oud en van recreant tot tophockeyer. Elk lid van de vereniging heeft alle gelegenheid om zich op eigen niveau en op eigen wijze te ontwikkelen en volop te genieten van hockey en alles eromheen. Een goede sfeer en veel gezelligheid vinden we belangrijk!

Voor alle leeftijden
Voor alle leeftijden zijn er trainingen. Voor de allerkleinsten is er Funckey Hockey, er zijn volop jongens en meisjes jeugdteams, senioren dames en heren teams, trimheren en –dames en veteranen. Er zijn spelende leden tot een jaar of 75!

Velden
DHC beschikt op sportpark Zuid over twee kunstgrasvelden en een half veld voor onze benjamins.

Actieve commissies
We hebben bijzonder actieve commissies waar we trots op zijn en er vinden regelmatig feestjes plaats. Leden en ouders van jeugdleden dragen de vereniging en de organisatie ervan. Diverse leden trainen een team en elk spelend lid fluit wedstrijden. Daarnaast zijn leden actief in een commissie of in het bestuur. Jeugdleden, die dat willen, worden opgeleid tot trainers van de jonge jeugdleden.

Informatie-uitwisseling
In de Algemene Leden Vergadering wordt met de leden het beleid vastgesteld, immers de club is er voor de leden. Op de website wordt door leden, commissies en bestuur informatie uitgewisseld zoals wedstrijdschema’s, wedstrijdverslagen, nieuws en ontwikkelingen binnen de club.

 

Agenda
18-8  WV MD1
18-8  WV MB1 / MC1 Trainin
18-8  WV MB1 / MC1 Trainin
25-8  WV MD1
1-9  WV MC1
Hele agenda

Lid worden
Special Hockey
Sponsor en adverteerders