Mijn DHC, hoe werkt het? 

Het mijn DHC-deel van de website is alleen toegankelijk voor mensen die betrokken zijn bij de club. Leden, ouders van jeugdleden, trainers, coaches en alle vrijwilligers (die opgenomen zijn in ons administratiesysteem LISA) hebben toegang tot de informatie in dit deel. mijn DHC zorgt ervoor dat jij precies de gegevens te zien krijgt die voor jou relevant zijn. Ook kun je hier informatie over jezelf of je team toevoegen.

Hoe krijg je toegang?
Klik op ‘inloggen’ onder de knop mijn DHC in het hoofdmenu, en log in met het lidnummer en het wachtwoord die je bij lidmaatschap hebt ontvangen van onze ledenadministratie.
Geen lidnummer en/of wachtwoord ontvangen? Stuur dan een e-mail met je naam, geboortedatum en e-mailadres naar [email protected].
Wachtwoord vergeten? Vul je e-mailadres en lidnummer in, dan krijg je het wachtwoord in je e-mail.

Mijn lidkaart
Wanneer je inlogt verschijnt de startpagina met je gegevens zoals die in de administratie bekend zijn. Daaronder zie je de eerstvolgende wedstrijden van je eigen team, de teams waar je trainer of coach van bent en de activiteiten van alle gezinsleden.

Mijn team
Alle gegevens van een team staan hier overzichtelijk bij elkaar. De standen, uitslagen, programma etc. Het gebruik ervan spreekt voor zich. De coach kan een teamfoto uploaden!

Mijn profiel
Hier kun je wat meer over jezelf vertellen en informatie met anderen delen. Daarnaast kun je twee foto’s uploaden: één voor bij je profiel en een pasfoto. Deze pasfoto verschijnt in de ledenadminstratie (LISA) en op diverse plaatsen binnen mijn DHC, bijvoorbeeld bij je team of als andere leden je zoeken.

Mijn instellingen
Wat kan iedereen die is ingelogd in mijn DHC van jou zien? Dat kun je hier zelf instellen. Ook kun je hier je eigen e-mailadressen en mobiele nummer wijzigen in de ledenadministratie. Op deze manier zijn je gegevens altijd up-to-date en kan iedereen je bereiken. Wil je andere gegevens van jezelf wijzigen zoals je adres, stuur dan een e-mail naar [email protected]. Als laatste kun je onder instellingen je wachtwoord wijzigen.

Mijn materialen
Op deze pagina staat wat voor materialen je in huis hebt. Dat kan bijvoorbeeld de tas met keepersspullen zijn, of als je coach bent …

Overige teams
Op deze pagina vind je alle DHC-teams, met namen van spelers en trainingstijden. Coaches en trainers staan hier vermeld met telefoonnummers en e-mailadressen.

Fotoalbum
In dit album staan foto’s van wedstrijden en DHC-evenementen. Dit is niet openbaar, en dus alleen zichtbaar voor mensen die bij de club horen.

Lidprofielen
Een overzicht van alle profielen van leden die je kunt bekijken. Je kunt als je dat leuk vindt een reactie geven op een profiel.

Bardiensten
Plan hier je eigen bardienst als barhoofd of barhulp.

Documenten
Hier staan documenten die de verschillende commissies willen delen: statuten, huishoudelijk reglement, overeenkomsten, formulieren, jaarverslagen, notulen, beleidsplan.

Vraag en aanbod
Heb je iets nodig om te hockeyen of wil je juist iets kwijt? Vragen en verkopen kan op deze pagina. Let daarbij wel op de huisregels.

Locator
Wonen er leden bij jou in de buurt, met wie je kunt meerijden of meefietsen? Op deze pagina kun je zien wie dat zijn, en wanneer ze trainen. E-mailadressen staan erbij, zodat je contact kunt zoeken.

 
Agenda
17-8  WV MA1
18-8  WV MD1
18-8  WV MB1 / MC1 Trainin
18-8  WV MB1 / MC1 Trainin
19-8  WV D1
19-8  WV D1
19-8  WV D1
Hele agenda

Lid worden
Special Hockey
Sponsor en adverteerders