Vrienden van DHC 

DE DOETINCHEMSE HOCKEYCLUB RICHT DE ‘VRIENDEN VAN DHC’ OP

Hiermee hoopt DHC mensen enthousiast te maken voor de ondersteuning van de Doetinchemse Hockeyclub in haar streven een goed, mooi en professioneel hockeypark te realiseren in de komende jaren. Tevens krijgen we met de financiële steun meer mogelijkheden om hockey-technisch een goede opleiding en ondersteuning te bieden.

Hoe gaan we dat doen?
Met de inkomsten van de Vrienden van DHC gaan we 1 op 1 investeren in de ontwikkeling van het park en de trainers. De inkomsten komen niet op "de grote hoop”, maar worden als additionele middelen ingezet voor de verbetering van de faciliteiten. Hierdoor kunnen we op termijn een tweede waterveld aanleggen. Ook willen we een significant deel van de inkomsten inzetten in het aantrekken van trainers en het geven van doelgerichte training en clinics. Dit gaan we niet alleen voor de selectie teams doen, maar breed georiënteerd om alle leden van DHC de kans te bieden te groeien en te ontwikkelen in hun spel en vaardigheden.

Wat kunt u van ons verwachten?
Naast dat we u op de hoogte houden van alle activiteiten van de hockeyclub, wordt u als Vriend ook uitgenodigd voor evenementen, bijzondere hockeyevents bij DHC, sponsoractiviteiten waar u normaal geen toegang toe krijgt, en de jaarlijkse Vrienden van DHC meeting waar u alle andere leden en sponsoren leert kennen. Een unieke gelegenheid om te netwerken en de vereniging van een andere kant te leren kennen. Daarnaast maken wij uw bijdrage ook zichtbaar op de club middels een duidelijk bord waarop uw naam vermeld staat, of indien u het niet namens uzelf doet, welk lid u ondersteunt.

Waarom wilt u ons steunen?
Als lid, familie, vriend, kennis van een DHC lid wilt u het beste voor de vereniging. U wilt dat ze de beste faciliteiten krijgen en de beste training die ze kunnen krijgen. U kunt alleen niet sponsoren vanuit een bedrijf maar wil wel graag bijdragen aan het succes van DHC. Dan is dit de manier om het te doen.

Voor wie is dit?
De Vrienden van DHC is specifiek gericht op mensen die de vereniging een warm hart toedragen en niet (kunnen) sponsoren via een bedrijf. Het is ook expliciet niet voor sponsoren maar er is op de jaarlijkse bijeenkomsten wel onderling contact. Het is dus voor leden, ouders, grootouders, buren, kennissen, niet leden, etc.

Hoe kunt u ons steunen?
Wij vragen u een minimale inleg van €100,00. Dit mag ook meer zijn natuurlijk. Dit kunt u eenmalig doen maar het liefst hebben we natuurlijk wanneer u zich langduriger committeert aan het streven van DHC om deze verbeteringen waar te kunnen maken. Dit leggen we vast in een onderhands contract met een automatische incasso waarvoor u van ons een factuur ontvangt. Indien u meerdere jaren mee doet en het bedrag aan de vereniging schenkt kunt u het tevens aftrekken van uw inkomstenbelasting als periodieke schenking.

 
Agenda
17-8  WV MA1
18-8  WV MD1
18-8  WV MB1 / MC1 Trainin
18-8  WV MB1 / MC1 Trainin
19-8  WV D1
19-8  WV D1
19-8  WV D1
Hele agenda

Lid worden
Special Hockey
Sponsor en adverteerders